Publicerad den Lämna en kommentar

På gång hos Fantastikbokklubben

Nu är våren nästan här, och vad passar då bättre än att informera om vad som är på gång. Situationen är lite annorlunda just nu, där även bokmässor och liknande aktiviteter ställs in för att minska smittrisken. Däremot är det fortfarande ofarligt att stanna hemma och läsa böcker.

För att göra det enklare att handla böcker av oss kommer vi innan sommaren införa möjligheten att betala med Swish. När vi är och säljer på olika mässor, konvent, kongresser, etc, så märker vi att allt fler vill betala med Swish och därför inför vi den möjligheten även i vår webbutik.

En annan nyhet är att vi under året kommer börja sälja e-böcker. Så fort som vi fått en lösning som ger oss möjlighet att lägga vattenstämpel i e-boken kommer vi att öppna upp för försäljning av e-böcker. Givetvis fortsätter vi att ha även fysiska böcker för de som föredrar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *