Välkommen

Välkommen till Fantastikbokklubben!

Gillar Du Fantasy, Science Fiction eller Skräck? Tycker Du om sagor, spänning eller bara fantastiska böcker som beskriver en annan verklighet än vår egen? Saknar du ett lättillgängligt och överskådligt sortiment inom de genrerna på svenska i butikerna på nätet eller i bokhandeln? Vill Du hitta nya författare inom fantastiken som berör just Dig? Då hoppas vi att Du ska tycka om vår webshop inom fantastikkonceptet!

Fantastikbokklubben är en gemensam grupp av mindre förlag och indieförfattare inom fantastikområdet som samarbetar för att nå ut till nya läsare. Våra böcker och rollspel berör fantastikens alla delar och riktar sig mot alla: från barn, tonår och uppåt. Vårt mål och vår ambition är att Du ska hitta Ditt favoritsortiment inom fantastikgenren just här – Dina favoritförfattare, favoritböcker eller favoritspel.

Vi hoppas att vår webshop kommer att vara Dig till belåtenhet, men även att Du återkopplar till oss vid frågor och funderingar eller om produkter du saknar. Framförallt hoppas vi inom Fantastikbokklubben att kunna vidareutveckla vår verksamhet tillsammans med Dig. Våra ord är sagda, våra böcker är skrivna och vårt sortiment är redan välfyllt. Nu återstår bara att hälsa Dig välkommen till Fantastikbokklubben.

Ger du ut produkter inom fantastikgenren och vill sälja dem hos oss? Kontakta oss för mer information!