Publicerad den Lämna en kommentar

Veckans bok: Udralos av Josef Rääf

Jag heter Josef Rääf, och är författare till den övernaturliga science fantastiken Udralos. Den handlar om en familj som kämpar för sin överlevnad i den halvmåneformade planeten med samma namn. Boken börjar med en fasansfull jordbävning som drabbar norra Udralos. Jordbävningens raseri hinner precis lägga sig innan familjen tvingas fly när en mystisk, ond kraft drabbar deras stad.

Jag har två barn under 5 år och är gift med en miljövisionär. Jag försörjer mitt författande med att jobba som marknadsundersökare på IPSOS AB. Att vara författare och förälder gör det svårt att hitta bra tider att verkligen sitta ner och skriva det man faktiskt vill skriva. När jag var föräldraledig var det, enligt mig själv, mycket lättare att fatta pennan, forska eller läsa något relevant, eftersom man fick stunderna då man inte behövde fokusera sig på barnet när de sov. Det var så det gick till när boken Udralos kom till.

Udralos kan ni köpa hos Fantastikbokklubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *