Publicerad den Lämna en kommentar

Veckans bok: Välj ditt gift av Alice Ekström

Alice Ekström började skriva vid tretton års ålder då hon insåg att hon hade för mycket fantasi som behövde ventileras, men det är först nu, tio år senare, som hon har tagit det på allvar. Med sagor, historia och mytologi som största inspirationskälla skriver hon fantasy och historisk skönlitteratur.

Hon är född och uppväxt i Helsingborg där hon bor när hon inte lever i sin egen värld.

Hon debuterade på Everlasting Publisher Int. med Välj ditt gift som handlar om girighet, mörk romantik, maktlystnad och politiska intriger i medeltida slottsmiljö. Boken kom ut lagom till Svenska bokmässan i Göteborg, september 2017.

Utöver Välj ditt gift kom Alice ut via Harper Collins Nordic under hösten 2017 i Harlequinserien Silk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *