Publicerad den Lämna en kommentar

Därför höll han boken hemlig, intervju med U P Enna i 24 Helsingborg

Den åttonde dimensionen släpptes förra sommaren och författaren bakom den är helsingborgaren U P Enna som skrev boken i hemlighet. Det är hans första bok och nästa år kommer uppföljaren. Att författa har dock inte alltid varit en självklarhet för U P Enna.

Bakom författarnamnet U P Enna döljer sig Ulf Bengtsson som till vardags jobbar som säljkonsult. Idéen med att börja skriva började med att närstående runt omkring U P Enna påminde honom att livet faktiskt tar slut någon gång.
– Vad finns kvar av mig då, tänkte jag. Jag kom att tänka på låten ”Ingen vill veta var du köpt din tröja”. Då tänkte jag att jag ville göra ett avtryck. Det skrivna ordet finns ju alltid kvar, säger U P Enna.

Läs hela intervjun här.

U P Ennas bok “Den åttonde dimensionen” finns att köpa hos oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *