Publicerad den Lämna en kommentar

Välkommen till oss på Fantastikbokklubben!

Gillar Du Fantasy, Science Fiction, Skräck och Magisk Mysticism? Tycker Du om spänningsrelaterade böcker, som beskriver en annan verklighet än vår egen? Saknar du ett lättillgängligt och överskådligt sortiment? Vill Du hitta de delar inom fantastiken som berör just Dig? Då hoppas vi att du ska tycka om vår webshop inom fantastikkonceptet!

Fantastikbokklubben är en gemensam grupp av förläggare, (förlag och författare), inom fantastikområdet. Våra böcker, berör fantastikens alla delar och riktar sig mot alla främst från de äldre tonåren och uppåt. Vårt mål och ambition är att Du ska hitta Ditt favoritsortiment inom fantastikgenren, Dina favoritförfattare och favoritböcker.

Vi hoppas att vår webshop kommer att vara Dig till belåtenhet, men även att Du återkopplar till oss vid frågor och funderingar. Framförallt hoppas vi inom Fantastikbokklubben att kunna vidareutveckla bokklubben tillsammans med Dig. Våra ord är sagda, våra böcker är skrivna och vårt första sortiment är satt. Nu återstår bara att hälsa Dig välkommen till Fantastikbokklubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *