Publicerad den Lämna en kommentar

FBK Julkalender 2021 – Lucka 20

Välkommen till Lucka 20 i Fantastikbokklubbens julkalender 2021!

Dagens lucka gästas av serieskaparen och författaren Mattias Elftorp. Denna kalenderdag bjuds på en novell som han presenterar så här. “Den här korta novellen ingår i serieboken Piracy is Liberation som en del av bakgrunden. I serien är den skriven av Ming, en levande pseudonym, en fiktiv författare som fått liv och ett eget medvetande på internet. Den ingår också som ren text i nästa nummer av CBA, vol 54|55: Was it a car or a cat i saW som kommer i början av 2022.”

Du kan läsa  novellen Helt stilla genom att klicka på titeln eller på omslagsbilden här:

Helt stilla

Fler verk av Mattias hittar du på Fantastikbokkoubben genom att klicka HÄR.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *