Publicerad den Lämna en kommentar

FBK Julkalender – lucka 19

Välkommen till Lucka 19 i Fantastikbokklubbens julkalender 2021!

Idag är det 19 december, fjärde advent, och då stiger Anna Gable åter in i kalendern. Denna gång blir det med den egna novellen Kung Bores gåva, givetvis tänkt att läsas precis så här års.  Anna beskriver novellen på följande sätt:

“Någonstans mellan dröm och verklighet tänkte jag på snöalverna. Men jag visste inte vilka eller vad de kunde vara. Därför behövde jag hitta någon som kunde utforska dem åt mig och det blev lilla Lova.”

Du kan läsa historien om Lova genom att klicka på titeln eller omslagsbilden här nedanför!

Kung Bores gåva

 

Du kan läsa mer om Annas andra noveller och böcker genom att klicka HÄR.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *